fredag 31 maj 2013

INSPÄRRADE! VAR LYHÖRDA OCH VÅGA SE!


Nu har det uppdagas IGEN! Kvinnor som varit inspärrade i åratal. Hur kan sådant pågå i år och i ett villasamhälle där husen ligger tätt och ändå märker ingen att något är fel??????
Vad beror detta på????? Människor går förbi huset ibland flera gånger om dagen och ändå märker de inget??? De hör inte heller något, för jag tror och förstår att dessa kvinnor har försökt att nå omvärlden med bankningar, skrik och annat, men INGEN hörde något??? Var det verkligen så????

Ända tills en dag när det då har gått tio långa år, då hör plötsligt en granne att någon skriker på hjälp!! Hjälp mig ut, vi är inspärrade här, skriker en kvinna och sticker ut en arm genom dörren!!
Mannnen är rådig och slår in en spegel i dörren längre ner och ut kruyper en kvinna med ett litet barn!!HERREGUD!!Dessa arma människor som varit totalt isolerade hos män!!
En kvinna har också fött ett barn under dessa år en 6-årig flicka som också varit isolerad med dessa kvinnor som varit så rädda och förskrämda för mannen som våltfört sig på dem. Vad har inte denna lilla flicka fått uppleva i detta fängelse??? Hur svårt skadad är hon av allt detta???Ja, man undrar bara HUR MÅNGA KVINNOR världen över som sitter inspärrade med våldsamma, sjuka män. Det finns säkert massor! Många som blivit kidnappade som barn och som aldrig kommer ut ur detta fängelse, utan saktar tynar bort och dör.

ÄN EN GÅNG vi måste ifrågasätta mer, vara mer lyhörda och hålla ögonen och öronen öppna, för detta kanske pågår inte så långt ifrån oss, kanske oh hemska tanke, hemma hos våra närmsta grannar!
Men hur mycket vill och vågar vi se???? Det är frågan det???? Det gäller också barn och djur som misshandlas. Det är bättre att anmäla en gång för mycket än en gång för lite. Man får faktiskt vara anonym också, tänk på det nästa gång ni misstänker detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar